• Nyhed | Brug Jobordbogen til at blive klogere på jobsøgning •
Luk
Danmarks nye jobportal
Menu
Pil til venstre
Alle Stories
An icon showing a flying email
få tilsendt de seneste videoer
Episode 04

Frederik van Deurs

Frederik van Deurs fra Green Innovation Group fortæller om vigtigheden i at synliggøre hvad du vil bidrage med og ønsker kandidater som kan lære fra sig.

October 14, 2022
1 min 55 sek
Transskribering

Intro

Hej jeg hedder Frederik, jeg er medstifter og direktør for Green Innovation Group. Jeg sidder tit og kigger på de forskellige ansøgninger vi får. Vi er en virksomhed som forbinder udbuddet af grøn innovation globalt med efterspørgslen for grøn innovation. Dvs. når nogle har brug for grønne løsninger som en del af deres virksomhed, eller i den institution de sidder i, i en regering, så er vi nogle af dem der kan hjælpe med at rådgive om hvordan man implementerer det, men også at finde de rigtige løsninger. Vi har 'mapped' 6000 grønne innovationer fra hele verden og har aktiviteter i 12 lande. Det betyder at vi får ret meget opmærksomhed, så når vi slår et jobopslag op, så får vi rigtig mange motiverede ansøgninger.

Råd #1

En af de ting som jeg lægger stor vægt på når jeg læser en ansøgning, det er om jeg tror på at kandidaten rent faktisk kan gøre mit liv letter, og om de kan hjælpe med at skubbe vores virksomhed fremad. Vi arbejder benhårdt med en dagsorden om at have mere 'impact' i verden, og sikre en grøn omstilling. Hvis jeg er i tvivl om hvorvidt kandidaten kan hjælpe mig på denne her mission, så bliver det meget hurtigt lagt ud til højre og får en pæn og høflig afvisning.

Råd #2

Hvis kandidaten på en eller anden måde kan overbevise mig om at de kan være med til at gøre mit liv lettere, og skubbe vores forretning fremad, så er det et meget positivt tegn i vores evalueringsprocess. Hvis jeg kan lære noget af ansøgeren, og hvis jeg føler at det her er en person som er dygtigere end mig, så kommer de også fremad i køen.

Illustration af København
Frederik van Deurs | Den Motiverede Ansøgning

I jagten på det rigtige job skal du forbi mange forhindringer. I denne serie deler vi virksomheders bud på hvordan du bedst navigerer i jobsøgningen og gør dig eftertragtet.

An icon of a film editor
8 episoder