• Nyhed | Brug Jobordbogen til at blive klogere på jobsøgning •
Luk
Danmarks nye jobportal
Menu
Pil til venstre
Alle Stories
An icon showing a flying email
få tilsendt de seneste videoer
Episode 02

Ina Thuesen

Kan et afslag være en god oplevelse? Ja det kan det sagtens ifølge Freelancer Ina Thuesen. Hør her hvordan du som virksomhed får jobansøgere til at vende tilbage en anden gang, selvom du har givet dem et afslag.

April 5, 2022
1 min 32 sek
Transskribering

Intro

Mit navn er Ina Thuesen. Jeg arbejder freelance indenfor digital marketing, som rejseleder og forfatter.
En god oplevelse i forbindelse med et jobafslag jeg har haft har været et job jeg søgte som jeg virkelig gerne ville have, men fik et afslag på. Det undrede mig meget og jeg tog kontakt til virksomheden for at spørge hvorfor de ikke var gået videre med mig. Det viste sig, at det var en lillebitte fejl som havde en kæmpestor betydning og jeg var glad for at jeg fik spurgt dem fordi jeg kunne lynhurtigt rette op på det og derved i mit næste job jeg var på vej hen imod have en større chance for at blive taget med videre i processen der. Så derfor var jeg taknemmelig for at virksomheden gad at vende tilbage med årsagen til hvorfor.

Råd 1: “Brug tid på feedback”

Det kunne have været superfedt at de havde gjort det i deres første afslag, men altså positivt at virksomheden var lydhør overfor at bruge tid på at give mig en konstruktiv tilbagemelding og det har gjort at jeg vil huske på virksomheden som et rigtig godt sted som er interesseret i at hjælpe folk på bedste mulige måde videre.

Illustration af København
Ina Thuesen | Det Gode Jobafslag 2

Et jobafslag kan være svært at sluge for ansøgerne. Lær at behandle dem med respekt og omtanke og du vil få et langt bedre renomme i branchen.

An icon of a film editor
3 episoder