• Nyhed | Brug Jobordbogen til at blive klogere på jobsøgning •
Luk
Danmarks nye jobportal
Menu
Pil til venstre
Alle Stories
An icon showing a flying email
få tilsendt de seneste videoer
Episode 02

John Stærmose

Vær først og fremmest ærlig, så du ikke oversælger dig selv og kommer til en samtale, hvor du bliver fanget på det forkerte ben. John Stærmose fra Staermose Industry A/S deler her sine råd.

November 9, 2021
1 min 13 sek
Transskribering

Intro

Mit navn er John Stærmose. Jeg er administrerende direktør i en virksomhed, der hedder Staermose Industry, som forarbejder jern og metal.

Råd #1

Det som jeg lægger vægt på når vi modtager en ansøgning, det er at der er overensstemmelse over jobopslaget og den ansøgning du sender. Det vil sige, at hvis en virksomhed efterlyser specifikke kompetencer, så er det også det som du skriver at du kan, såfremt at du kan det.

Råd #2

Du skal ikke skrive at du kan noget, hvis at du ikke kan det. Du risikerer, at du kommer til en jobsamtale, og den som sidder på den anden side at bordet, synes at du virker utroværdig, fordi at der er uoverensstemmelse mellem det du har skrevet at du kan, og de svar som du giver på spørgsmålene. Så vær ærlig når du sender din ansøgning.

Illustration af København
John Stærmose | Den motiverede ansøgning

I jagten på det rigtige job skal du forbi mange forhindringer. I denne serie deler vi virksomheders bud på hvordan du bedst navigerer i jobsøgningen og gør dig eftertragtet.

An icon of a film editor
8 episoder