• Nyhed | Brug Jobordbogen til at blive klogere på jobsøgning •
Luk
Danmarks nye jobportal
Menu
Pil til venstre
Alle Stories
An icon showing a flying email
få tilsendt de seneste videoer
Episode 01

Robert Borges

Tænk på hvad du kan gøre for virksomheden. Det er Robert Borges, direktør for medievirksomheden Gaffa, bedste råd til at fange en virksomheds opmærksomhed med en motiveret ansøgning. 

November 9, 2021
1 min 15 sek
Transskribering

Intro

Jeg hedder Robert Borges. Jeg er direktør for en virksomhed der hedder Gaffa. Vi er en medievirksomhed der laver web og magasiner.

Råd #1

Det jeg lægger vægt på i en ansøgning, det er i høj grad at folk de formår at fortælle hvad de er gode til, og ikke fortælle at de er vilde med musik. Det er i hvert fald det jeg ser rigtig meget i de ansøgninger jeg får, det er at folk starter med at sige at de elsker musik. Det er ikke nødvendigvis en der elsker musik som vi søger. Det kan være en revisor, en bogholder eller en grafiker, og der er evnerne som musikelsker ikke nødvendigvis særligt gangbare.

Råd #2

Derfor vil jeg sige til alle folk som skriver en ansøgning, at I ikke skal tænke på hvad virksomheden kan gøre for jer, men i høj grad tænke på I kan gøre for virksomheden, og hvordan I passer ind i virksomheden og hvad det er I kan bidrage med. Så det er mit gode råd til alle jobsøgende derude: Husk at fokusér på hvad du er god til.

Illustration af København
Robert Borges | Den motiverede ansøgning

I jagten på det rigtige job skal du forbi mange forhindringer. I denne serie deler vi virksomheders bud på hvordan du bedst navigerer i jobsøgningen og gør dig eftertragtet.

An icon of a film editor
8 episoder