• Nyhed | Brug Jobordbogen til at blive klogere på jobsøgning •
Luk
Danmarks nye jobportal
Menu
Pil til venstre
Alle Stories
An icon showing a flying email
få tilsendt de seneste videoer
Episode 03

Ulrik Nerløe

Vær så specifik som muligt og tænk hvad du vil tiltrække. Ulrik Nerløe fra Unified People ApS deler her sine råd.

November 9, 2021
1 min 30 sek
Transskribering

Intro

Hej, mit navn er Ulrik Nerløe. Til daglig arbejder jeg som mentor for mange mennesker rundt omkring i verden. Det er klart at gennem livet så oplever vi mange ting, og det at miste sit job, det kan være en af dem.

Råd #1

Når jeg hjælper folk med at komme tilbage på arbejdsmarkedet, så er noget af det som jeg altid præciserer, det er at de skal blive så specifikke som overhovedet muligt, i det de ønsker at lave. Typisk når der går længere tid, og vi er langtidsledige, så kigger vi bredere og bredere. Men jo bredere vi kigger, jo sværere bliver det. Det er fordi, at når man ringer til et menneske som mig og spørger om hjælp, så er det rigtig svært at favne det og gribe når vi er alt for brede i vores tankegang.

Råd #2

Samtidig med det, så tror jeg også inderligt på, at det vi tænker er det vi tiltrækker. Det betyder også, at hvis vi tænker for bredt, så prøver vi også at favne for bredt. Det kan ikke lykkes. Til gengæld når vi bliver helt specifikke, og ved, hvad er mit drømmejob? Hvor skal det ligge? Hvad skal jeg lave? Hvad er det for en industri? Og hvad er det for nogle opgaver jeg skal sidde med? Og listen er lang. Så begynder tingene at være meget nemmere, og så skal du se, så går det sikkert også meget nemmere for dig, hvis du følger den teori. Jeg har set det virke, og jeg er sikker på at det også kan virke for dig. Jeg håber at det motiverer dig, det er i hvert fald tanken. Held og lykke med det. Hav det godt. Hej.

Illustration af København
Ulrik Nerløe | Den motiverede ansøgning

I jagten på det rigtige job skal du forbi mange forhindringer. I denne serie deler vi virksomheders bud på hvordan du bedst navigerer i jobsøgningen og gør dig eftertragtet.

An icon of a film editor
8 episoder