• Nyhed | Brug Jobordbogen til at blive klogere på jobsøgning •
Luk
Danmarks nye jobportal
Menu

Vores historie handler egentlig ikke om os. Den handler om dig.

Hvad enten du er jobsøgende, eller mangler en medarbejder, så hjælper vi dig med at søge - hurtigere, nemmere og mere effektivt. Når du gerne vil finde et nyt job eller bare ønsker at komme ind på arbejdsmarkedet, går du straks i gang med at søge. Du leder udbuddet af jobs igennem, sorterer og går i gang med at få ansøgning, cv og uddannelsesbeviser mv. på plads.Det er tidskrævende og kan være helt udmattende. Hvad nu, hvis vi sagde det kan gøres meget nemmere? For det kan det.

I stedet for at bruge tid på at lede arbejdsmarkedet igennem og skrive tørre cv’er, så fortæl os hvad du kan.

På ganske få minutter er din profil i gang, og i det øjeblik du har færdiggjort den, er du matchet op med virksomheder, der efterspørger lige netop dine kompetencer. Samme gælder det for virksomhederne. I det øjeblik deres jobannonce er færdiggjort, bliver den matchet med alle jobsøgere og kandidater.

Mindre skriveri

Arbejd.com er blevet til på baggrund af stort kendskab til rekrutterings-processen og dens manglende fornyelse.

Ved at bygge denne nye og kortere bro, håber vi på, at vi kan gøre en forskel for både de jobsøgende og for de virksomheder som mangler medarbejdere. Holdet bag arbejd.com er en gruppe af dedikerede mennesker med mange års erfaring inden for rekruttering.

Tidsbesparrende

Nu har du hørt om os, lad os lære dig at kende

Vi hører meget gerne om dine udfordringer med at søge job eller finde den rigtige kanditat til din virksomhed. Skriv, skriv for søren, og lad os se hvordan vi kan hjælpe dig. Vi sidder klar på hej@arbejd.com.

Skriv på Facebook Messenger