• Nyhed | Brug Jobordbogen til at blive klogere på jobsøgning •
Luk
Danmarks nye jobportal
Menu
Illustration af mand der banker søm i hånden

Struktureret

Hvad betyder det?

Strukturerede mennesker holder af organisering og faste strukturer i deres arbejde og hverdag. Der er mange måder at arbejde struktureret på, men generelt handler det om at have orden og en bestemt måde at udføre opgaver på. Nogle stillinger kræver en meget struktureret medarbejder, f.eks. hvis man arbejder som revisor eller sekretær.

Sidst opdateret
October 12, 2021
Defineret af Arbejd.coms
Magnus Villumsen
Content Creator
Relaterede begreber

Detaljeorienteret

Er du typen der ikke kan lade være med at tjekke dit arbejde igennem, lige én ekstra gang? Så er du sandsynligvis detaljeorienteret. Alle mennesker vil have sans for detaljen til en vis grad, men nogle mennesker gør en dyd ud af at sørge for, at alt de laver og leverer er godt og grundigt tjekket igennem. Overvejer du en opgave fra alle tænkelige vinkler, og er det vigtigt at alle nuancer er tænkt igennem og analyseret? Det er kompetencer som gør dig detaljeorienteret, og det er en værdifuld profil at have for rigtig mange virksomheder.

Se definitionen
Sidst opdateret
September 28, 2021

Strategisk

At være strategisk betyder at du er god til at se tingene i et større perspektiv og kan lægge konkrete planer frem i tiden. Som det ligger i ordet, så handler det om at kunne planlægge, men også udføre, en strategi med et opnåeligt mål i sigte. Det indebærer også at være forudseende og kunne se hvor en branche eller virksomhed bevæger sig hen. Nogle brancher, f.eks. inden for IT, kan have meget skiftende trends og blive påvirket af hastigt udviklende teknologi. Her er der brug for strategisk tænkende medarbejdere, der sørger for at en virksomhed ikke falder bagud i forhold til konkurrenterne.

Se definitionen
Sidst opdateret
October 12, 2021