• Nyhed | Brug Jobordbogen til at blive klogere på jobsøgning •
Luk
Danmarks nye jobportal
Menu
Pil til venstre
Alle Stories
An icon showing a flying email
få tilsendt de seneste videoer
Episode 03

Lukas Lundsgaard

Studerende på CBS, Lukas Lundsgaard, fortæller om vigtigheden af selvstændighed og fleksibilitet, og hvorfor at netop fleksible arbejdstider er specielt efterspurgt af millennials.

November 16, 2021
1 min 57 sek
Transskribering

Intro

Hej jeg hedder Lukas Dissing Lundsgaard. Jeg går på tredje år på min bachelor på CBS, og til daglig arbejder jeg i en startup der hedder Wordpay, hvor vi hjælper online medier med at tjene penge på deres content.

Råd #1

Det jeg finder vigtigt ved en potentiel arbejdsplads, det er for det første, at jeg har mulighed for ansvar. Med det mener jeg, at jeg har mulighed for at arbejde på nogle arbejdsopgaver, som virkelig betyder noget for virksomheden, og hvor jeg selv kan lære en masse.

Råd #2

Yderligere, finder jeg det rigtig vigtigt, at jeg har selvstændighed og fleksibilitet til mine arbejdsopgaver. Det betyder at jeg ikke vil blive ‘micro-managed’. Så jeg foretrækker at jeg får at vide et ønsket resultat, og sige, “vi vil gerne herhen”, og så er det op til mig selv at finde ud af hvordan vi så kommer hen til det ønskede resultat. Ved fleksibilitet mener jeg at jeg gerne vil kunne arbejde på flere tider af døgnet end bare den tid jeg er på arbejdspladsen. Så hvis jeg vil smide tre timer en aften, eller to timer en lørdag, så er det det jeg vil, og det jeg kan. Jeg tror at det er noget der er gældende, og unikt for min generation. Til dels det der med ansvaret tror jeg især er blevet forstærket af de sociale medier, hvor det er meget nemmere at holde øje med hinanden, og der er en vis status i at have spændende arbejdsopgaver. Fleksibiliteten er også noget der især er rigtig unikt for os, i og med at det er elektronikken der gør det muligt for os at arbejde på alle tider af døgnet. Hav det rigtig godt.

Illustration af København
Lukas Lundsgaard | Millennials

Unge søger ikke nødvendigvis det samme i en stilling som tidligere. Lær hvad de lægger vægt på og hvordan din virksomhed kan få de bedste talenter.

An icon of a film editor
3 episoder