• Nyhed | Brug Jobordbogen til at blive klogere på jobsøgning •
Luk
Danmarks nye jobportal
Menu
Pil til venstre
Alle Stories
An icon showing a flying email
få tilsendt de seneste videoer
Episode 02

Anne Brix Fransen

I denne episode er det account assistant Anne Brix Fransen der taler om hvad hun som millennial søger i en potentiel arbejdsgiver. Hør hvorfor at hun mener at millennials ikke er branchestyrede men opgavestyrede.

November 16, 2021
1 min 27 sek
Transskribering

Intro

Hej, jeg hedder Anne Brix Fransen, og arbejder til daglig i en større pensions og mægler virksomhed, hvor jeg sidder som account assistant, og har med data analyse og CRM at gøre.

Råd #1

Det som er vigtigt for mig når jeg skal søge et job, det er at virksomheden har været konkret i de arbejdsopgaver de beskriver. Jeg skal kunne se mig selv arbejde med de opgaver, og se mig selv i den kultur virksomheden fremstiller sig med.

Råd #2

Når jeg skal vælge hvilken virksomhed som jeg gerne vil arbejde for, så er det vigtigt at virksomheden har taget stilling til hvordan at de ønsker min faglige udvikling skal være mens at jeg arbejder der. Derudover er det vigtigt at vi kan gå på kompromis med hvad jeg selv ønsker at bidrage med.

Råd #3

Det der er specielt for min generation er, at vi ikke er branchestyrede, men opgavestyrede. Derfor er vi villige til at skifte job og branche, hvis vi kan se at det har god udviklingsmulighed i forhold til vores opgaver. Tak.

Illustration af København
Anne Brix Fransen | Millennials

Unge søger ikke nødvendigvis det samme i en stilling som tidligere. Lær hvad de lægger vægt på og hvordan din virksomhed kan få de bedste talenter.

An icon of a film editor
3 episoder