• Nyhed | Brug Jobordbogen til at blive klogere på jobsøgning •
Luk
Danmarks nye jobportal
Menu
Pil til venstre
Alle Stories
An icon showing a flying email
få tilsendt de seneste videoer
Episode 04

Frederik van Deurs

Frederik van Deurs fra Green Innovation Group vil gerne have kandidater der på forhånd har sat sig ind i virksomheden. Du skal også være forberedt på at vise hvilken værdi du kan skabe.

November 9, 2021
1min 40 sek
Transskribering

Intro

Jeg hedder Frederik van Deurs, og jeg er co-founder og direktør i Green Innovation Group. Vi er en dansk virksomhed, som har kontorer i København og i Portugal. Vi har aktiviteter i 12 forskellige lande, og det vi laver er at forbinde grøn innovation med nogle som kan købe grøn innovation. Vi har mapped 6000 grønne teknologier på verdensplan.

Råd #1

En af de ting som jeg møder rigtig meget når jeg har folk inde til jobsamtaler, det er at jeg mærker, at der ikke er en forståelse for hvordan vores forretningsmodel virker. Det betyder, at den ansøger som jeg har inde, ikke nødvendigvis har sat sig særligt dybt ind i hvad virksomheden laver og hvordan virksomheden fungerer, og hvordan virksomheden tjener penge. Og det er problem hvis man skal ind til en jobsamtale, og man ikke ved hvordan virksomheden man søger job hos hænger sammen.

Råd #2

Hvis du ikke forstår de spilleregler som virksomheden fungerer på, så er du meget ringe disponeret til faktisk at komme ind og overbevise dem der ansætter om at du kan skabe værdi i virksomheden. Så sæt dig ind i hvordan forretningsmodellen er i virksomheden, sæt dig ind i hvad det er for nogle succeskriterier som virksomheden har, og hvordan du kan være med til at skubbe virksomheden hen mod de succeskriterier. Eller den offentlige organisation, hvis det er en offentlig organisation du søger arbejde hos.

Illustration af København
Frederik van Deurs | Jobsamtalen

Den frygtede jobsamtale. Sådan er det i hvert fald for mange. Vi har spurgt en række virksomheder om hvad de forventer, så du kan troppe op med en følelse af at være vel forberedt.

An icon of a film editor
4 episoder